E-Víza do Vietnamu, informace, cena, problémy.

E-Víza do Vietnamu, informace, cena, problémy.

Aktualizace 24.10. 2019: Bohužel se na nás čím dál tím častěji obracejí cestovatelé, s problémy při žádosti o tzv. e-Víza. Buď že jim e-Víza nepřišli v danou dobu. V horším případě vůbec. Dále že při žádosti vyplnili špatně údaje a neví si rady, jak se spojit s podporou na imigračním úřadě. Bohužel v takovém případě není moc jak bychom vám mohli pomoci, jelikož se jedná o úplně jiná víza, než které dostanete při žádosti u nás na stránkách. Jediná a často volená cesta, jak se z této šlamastyky dostat na poslední chvíli je žádost o URGENTNÍ Víza Schvalovací dopis u nás na stránkách. Ten jsme schopni zařídit do druhého pracovního dne ale je stím spojen bohužel vyšší poplatek. Bez platného e-Víza a nebo "Schvalovacího dopisu", vás nepustí Aerolinka na palubu letedla!!! 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pokud hledáte nejlevnější variantu na Víza do Vietnamu, můžete zažádat přímo u nás na stránkách o tzv. Zvací dopis se kterým není problém Víza do Vietnamu udělat na delší dobu než 30ti dnů a nebo se dají jednoduše prodloužit. Více na stránkách VÍZA DO VIETNAMU. 

Od 1. února 2017 mají státní příslušníci ze 40 zemí, kteří navštíví Vietnam možnost požádat o vietnamské e-víza. Tento druh víza je platný po dobu 30 dnů a jeden vstup. O tzv. E-Visa mohou požádat občané následujících zemi.

 

Argentina, Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Belarus, Brunei, Chile, China (Not apply to Chinese e-passport holders), Colombia, Cuba, Czech Republic, Germany, Denmark, Spain, 

Finland, France, United Kingdom, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Japan, Kazakhstan, Korea (South), Luxembourg, Myanmar, Mongolia

Norway, Panama, Peru, Philippines, Poland, Romania, Russia, Slovakia, Sweden, East Timor, Uruguay, United States of America, Venezuela.

 

Chcete-li použít tyto e-Víza, přejděte na stránku https://www.immigration.gov.vn/ nebo https://xuatnhapcanh.gov.vn/, vyplňte formulář s požadovanými informacemi. Po úspěšném zadání všech informací, dostanete kód a budete vyzváni k zaplacení nevratného poplatku online. Poplatek je $25USD za platbu kartou. Pro platbu lze použít jak Debetní tak Kreditní kartu. Pro žádost o tzv. e-Viza nepotřebujete schvalovací dopis, který je určený pro úplně jiný druh víza do Vietnamu.

Budou následovat další 3 pracovní dny než vám budou víza buď uděleny a nebo zamítnuty.

Pokud vám budou vaše víza schváleny už zbývá pouze je jen vytisknout a jste připraveni na cestu do Vietnamu. 

 

Cestovatel s tímto vízem může vstoupit do země buď jedním z osmi mezinárodních letišť, včetně Tan Son Nhat v Ho Chi Minh City, Noi Bai v Hanoi a Da Nang v centrálním Vietnamu. Můžete však nově použít i všech 13 pozemních mezinárodních přechodů, nebo 7 přístavů ve Vietnamu.

 E-Víza do Vietnamu

 E-Víza do Vietnamu

E-Víza do Vietnamu

 

 


Vytisknout   E-mail