Levná víza do Vietnamu pro rok 2019

Můžete jednoduše získat vyplněním našeho formuláře pro získání tzv. „Approval letter“ schvalovací dopis. 
Často zmiňovaný mylně jako Zvací dopis. Nic méně "samolepku" do pasu s vízem dostanete až po příletu na letišti ve Vietnamu, na jednom z jejich mezinárodních letišť. Aby jste se vyhnuli návštěvě Vietnamské ambasády v Praze a ušetřili tak čas a peníze, zdá se nám to jako nejlepší volba pro všechny druhy cestovatelů. Nesmíte však zapomenout na to, že tahle víza jsou pouze pro přistání na některém z mezinárodních letišť. Neplatí tím pádem pro pozemní přechody s okolníma státama, jako je například Kambodža, Laos nebo Čína. Po vyplnění našeho dotazníku a zaplacení zprostředkovatelského poplatku, vám přijde „Approval letter“ přímo na váš email do 4 - 5 pracovních dnů
Tento schvalovací dopis si 2x vytiskněte a mějte připraven po příletu na jedno z mezinárodních letišť ve Vietnamu. Budete také potřebovat 2 pasové fotografie. Určitou hotovost ($) podle typu zvoleného víza 25$ za turistická a 50$ za obchodní víza, kterou zaplatíte přímo imigračnímu úředníkovi na letišti.
Dále budete potřebovat mít vyplněný ještě jeden formulář který je možnost stáhnout zde a ušetřit si tak čas na letišti ve Vietnamu. Také vyplňte 2x.
Teď už vám nebrání nic jen si zažádat o schvalovací dopis a můžete vyrazit. V případě jakýchkoliv problémů nás kontaktujte na info@vietnamck.cz
Prodloužení BUSINESS víza bez opuštění Vietnamu je možné. Pro více informací nás kontaktujte zde.
Informace ohledně e-Viza (vhodné pouze pro jeden vstup do země) najdete spolu s odkazem na oficiální stránky zde.

On-line podpora v Češtině na našem Facebooku zde.

1 mesiční zvací dopis do Vietnamu

$12.00
  • 1 mesiční zvací dopis do Vietnamu

1 mesiční zvací dopis do Vietnamu

$16.00
  • 1 mesiční, vícevstupový zvací dopis do Vietnamu

3 mesiční zvací dopis do Vietnamu

$26.00
  • 3 mesiční, jednovstupový zvací dopis do Vietnamu

3 mesiční zvací dopis do Vietnamu

$36.00
  • 3 mesiční, vícevstupový zvací dopis do Vietnamu