Levná víza do Vietnamu pro rok 2020

Vietnamská víza můžete jednoduše získat vyplněním našeho formuláře pro získání tzv. „Approval letter“ schvalovací dopis na cestu do Vietnamu. 
Často zmiňovaný mylně jako Zvací dopis. Nic méně víza do Vietnamu "samolepku" do pasu dostanete až po příletu na letišti ve Vietnamu, na jednom z jejich mezinárodních letišť. Aby jste se vyhnuli návštěvě Vietnamské ambasády v Praze a ušetřili tak čas a peníze, zdá se nám to jako nejlepší volba pro všechny druhy cestovatelů. Nesmíte však zapomenout na to, že tahle víza jsou pouze pro přistání na některém z mezinárodních letišť. Neplatí tím pádem pro pozemní přechody s okolníma státama, jako je například Kambodža, Laos nebo Čína. Po vyplnění našeho dotazníku a zaplacení zprostředkovatelského poplatku, vám přijde „Approval letter“ přímo na váš email do 4 - 5 pracovních dnů. Platbu za Schavalovací dopis zprostředkovává služba PayPal kde je možnost platby kreditní kartou. Tato služba poskytuje platby kartou jako je Visa, MasterCard a jiné. Pokud vám platba nejde provést kartou, registrace u PayPal je zcela zdarma a bezpečná.
 
Tento schvalovací dopis si 2x vytiskněte a mějte připraven po příletu na jedno z mezinárodních letišť ve Vietnamu. Budete také potřebovat 2 pasové fotografie. Určitou hotovost ($) podle typu zvoleného víza 1-3 měsíční jednovstupová turistická víza 25 USD za 1-3 měsíční vícevstupová víza do Vietnamu 50 USD za osobu, kterou zaplatíte přímo imigračnímu úředníkovi na letišti.
 
Víza do Vietnamu
Poplatky za víza do Vietnamu po příletu.
 
Dále budete potřebovat mít vyplněný ještě jeden formulář který je možnost stáhnout zde a ušetřit si tak čas na letišti ve Vietnamu. Také vyplňte 2x.
Teď už vám nebrání nic jen si zažádat o schvalovací dopis a můžete vyrazit. V případě jakýchkoliv problémů nás kontaktujte na info@vietnamck.cz
Pro vyplnění formuláře budete potřebovat naskenovaný/vyfoceý pas a to stránku s vaší fotografií a osobními údaji. Dále platnost pasu nesmí být kratší než 6 měsíců od vstupu do země.
Prodloužení BUSINESS víza bez opuštění Vietnamu je možné. Pro více informací nás kontaktujte zde.
 
Vyjímky pro bezvízový vstup do Vietnamu
 
  • Ostrov Phu quoc na jihu Vietnamu. Na ostrov Phu quoc je možné vstoupit za turistickým účelem a to na dobu ne delší než 30 dnů a to pouze přes mezinárodní přechod. Tato vízová vyjímka platí pouze pro ostrov Phu quoc a turista tedy neni oprávněn bez víza vstoupit na pevninu Vietnamu.

  • Bezvízový vstup do Vietnamu
    Mají cestovatelé držící pas z jednoho států společenství ASEAN a nebo z některých zde uvedenách států a to na omezenou dobu.
 
Informace ohledně elektronického víza do Vietnamu "e-Viza" (vhodné pouze pro jeden vstup do země a nepřesahuje délka pobytu jeden měsíc) najdete spolu s odkazem na oficiální stránky zde.

On-line podpora v Češtině na našem Facebooku zde.

1 měsíční zvací dopis do Vietnamu

$12.00
  • 1 měsíční zvací dopis do Vietnamu

1 měsíční zvací dopis do Vietnamu

$16.00
  • 1 měsíční, vícevstupový zvací dopis do Vietnamu

3 měsíční zvací dopis do Vietnamu

$26.00
  • 3 měsíční, jednovstupový zvací dopis do Vietnamu

3 měsíční zvací dopis do Vietnamu

$36.00
  • 3 měsíční, vícevstupový zvací dopis do Vietnamu

URGENTNÍ ZVACÍ DOPIS DO VIETNAMU

$50.00.
  • URGENTÍ 1 mesiční, jednovstupový zvací dopis do Vietnamu.
  • CENA PLATÍ POUZE V PRACOVNÍ DNY!!!!!